Prijava

Trenutno poteka akcija brezplačne objave ponudb.

S kmetije za vas 2010

V letošnjem letu je bilo prijavljenih devet kmetij iz celotnega območja Slovenije. Vse prijavljene kmetije so imele registrirano dopolnilno dejavnost na kmetiji.

Od letošnjih prijavljenih kmetij je imelo šest kmetij med drugim registrirano tudi turistično kmetijo, ena kmetija je tržila svoje izdelke preko lastnega bistroja (s.p.), medtem ko so imele tri kmetije registracijo dopolnilne dejavnosti brez turizma na kmetiji.

Letos so bile v akciji udeležene zelo uspešne kmetije, ki so dobro razvile podjetništvo in si prizadevajo pridobiti goste na dom, kakor tudi za prodajo svojih dobro pripravljenih pridelkov in izdelkov.

Kmetije so usmerile pozornost v pridobivanje gostov na več načinov in sicer s pomočjo prodaje na domu, na javnih prireditvah, kjer poleg degustacij ponudijo strankam urejene zgibanke, prospekte, kartice,...

 

1.mesto:

Kmetija Šalamun

Jožef Šalamun

Banovci 5/a, 9241 VERŽEJ

 

2.mesto

Kmetija Vimpolšek

Vimpolšek Matija

Lenartova pot 22, 8250 BREŽICE

 

3.mesto

Kmetija Pr Soud

Globoćnik Dušan

Zagorica pri Rovah 7, 1235 RADOMLJE

 

Podeljene so bile še nagrade za Podjetnost na kmetiji, katero sta prejeli: Kmetija Mavrič iz Kojskega in Kmetija Lampret Valerija in Janko iz Stoperc, nagrado za ohranjanje kulturne dediščine pa je prejela Kmetija Korošec iz Zgornjega Leskovca.

 Nagrade za sodelovanje pa so prejele naslednje kmetije: Kmetija Jerala iz Naklega, Kmetija Kajžar iz Mežice in Kmetija Pohorka iz Maribora.

Zadnje objave