Prijava

Trenutno poteka akcija brezplačne objave ponudb.

Več o ponudniku: Sonja Videc s.p.
Sonja Videc s.p.
Vodruž 34
3230 Šentjur

Domače ime: Tincl
Telefon: 041 298 742
E-mail: sirarna.videc@gmail.com
Spletna stran kmetije: http://www.sirarstvo-videc.si

Regija: Savinjska

Kmetija sirarstvo Videc leži na nadmorski višini 430 metrov na obrobju kozjanskih gričev občine Šentjur, v prijazni vasici Ravne (Vodruž), ki je ohranila neokrnjeno naravo in utrip življenja na vasi. Kmetija je vključena v sonaravno rejo živali, ki se prosto gibljejo v hlevu ali pa izberejo izpust v naravo.

Na domačiji Tincl, po kateri je dobil ime njihov poltrdi sir, prosto živi 120 koz slovenske srnaste pasme, katerih mleko predelajo v široko paleto kakovostnih in večkrat nagrajenih izdelkov: mladih, poltrdih in staranih sirov, jogurtov, sirotke, albuminske in surove skute. Izdelki so na voljo na Celjski tržnici (direktna prodaja) ter v večjih prodajnih verigah po Sloveniji. 

Izdelki Sirarstva Videc so skladni z zahtevami zasebnega standarda »seneno mleko/seneno meso«. Kontrolira IKC - Inštitut za kontrolo in certifikacijo UM. Ker stremijo h kvaliteti, so njihovi izdelki poleg znaka Izbrana kakovost, ki zagotavlja, da so vsi izdelki pridelani in predelani v Sloveniji, certificirani tudi z znakom Seneno mleko. To pomeni, da koze ne jedo silaže, marveč seno in zeleno travo. Posledica tega je kakovostnejše mleko nežnejšega okusa.


Galerija

Vse ponudbe ponudnika

Savinjska

Ni podatka

Savinjska

Ni podatka

Savinjska

Ni podatka

Savinjska

Ni podatka

Savinjska

Ni podatka

Savinjska

Konvencionalna pridelava

Ponudbe za javne zavode