Prijava

Trenutno poteka akcija brezplačne objave ponudb.

Več o ponudniku: Miha Zupančič
Miha Zupančič
Črni Vrh 18
3304 TABOR

Domače ime: pr cestnbecej
Telefon: 03 5727086
E-mail: zupancic.mike@gmail.com

Regija: Savinjska
Smo srednja družinska kmetija, ki poskuša ter želi v prihodnosti čimbolj vestno, ter strpno gospodariti s podarjenim. Poglavitna panoga na posestvu še vedno ostaja prireja mleka ter pitanje govedi, vendar se v zadnjem času prebija v ospredje pridelava jagodičevja, predvsem nasad malin, jagod ter raznobarvnega ribeza, potem svež nasad orehov, pridelava domačega fižola večih vrst ter ob koncu nasad pravega domačega česna... Dela nam na našo srečo na zmanjka :)
Kmetujemo z minimalno uporabo pripravkov, pletje opravljamo ročno, ravno tako obiranje. Večje količine dostavimo do vrat na območju Savinjske doline.
sprejemamo tudi prednaročila za pridelek naslednjega leta.

Skozi posestvo pelje savinjska kolesarska pot, kmetijo si lahko ogledate na kolesu vse od prvega križa v Črnem Vrhu pa tja, malo dlje od drugega križa, kjer se konča z ostrim ovinkom v levo.
K posestvu zavije makadam ob drugem križu na desni ter se mimo domačih lip ter kapelice vije vse tja do sosednje kmetije Strožič.

         Na posestvu se ne ženemo za denarjem, nič ne bomo odnesli s sabo onstran... Ženemo se za svetlejši jutri slovenskih kmetij ter slovenskih potrošnikov... Galerija

Vse ponudbe ponudnika

Savinjska

Konvencionalna pridelava

Savinjska

Ni podatka

Savinjska

Konvencionalna pridelava

Ponudbe za javne zavode