Prijava

Trenutno poteka akcija brezplačne objave ponudb.

Več o ponudniku: Igor Camplin
Igor Camplin
Bogojina 107
9222 Bogojina

Domače ime: Kmetija Camplin
Telefon: 041 673 032
E-mail: kmetijacamplin@gmail.com
Spletna stran kmetije: http://www.kmetija-camplin.si

Regija: Pomurska
Smo srednje velika kmetija, usmerjena v poljedelstvo in vinogradništvo. Skozi zgodovino smo se razvijali in povečevali pridelovalne površine. Po menjavi generacije in prenosu kmetije na mladega prevzemnika v letu 2010, smo se na podlagi tržne niše v večji meri usmerili v pridelovanje oljnih buč. V letu 2012 smo osnovno kmetijsko dejavnost razširili z registracijo dopolnilne dejavnosti na kmetiji in s tem začeli s prodajo bučnega olja, izključno na domači kmetiji. Med drugim na kmetiji prodajamo tudi vino in krompir.

Na naši kmetiji ponujamo BUČNO OLJE iz semen bučnic, ki smo jih pridelali na naši kmetiji na podlagi ustreznih agrotehničnih ukrepov. Bučno olje je domače; jedilno nerafinirano; sestavine: 100% bučno olje.

Bučno olje ima svojo visoko vrednost, saj je vse bolj znano kot zelo kakovostno in predvsem zdravo olje. Bučno olje je bogato z vitamini A, B1, C, D in E, ki varujejo ožilje in preprečujejo staranje, poleg tega pa bučno olje in naravni farmacevtski izdelki iz buč lajšajo tudi težave pri povečani prostati.

Bučno olje je začimba, pomembno živilo in hkrati zdravilo. Je lahko prebavljivo, okusno in pomeni obogatitev polnovredne prehrane. Je nepogrešljivi del vsake kuhinje.

Kvalitetno bučno olje prepoznamo po njegovi viskoznosti, prijetni aromi in temno zeleni barvi. Prijelo se ga je tudi ime "ZELENO ZLATO."

Naše kvalitetno BUČNO OLJE potrjujejo vsakoletna priznanja na ocenjevanju DOBROTE SLOVENSKIH KMETIJ na Ptuju.

Na naši kmetiji ponujamo:

BUČNO OLJE

polnjeno v:

- 1 l steklena embalaža

- 0,5 l steklena embalaža

- 1 l plastična embalaža

- 0,5 l plastična embalaža

KAKOVOSTNO VINO

- točeno (mešano in sortno)

KROMPIR.

Ob obisku BOGOJINE, ki je pomembna turistična točka ali pa če se samo peljete mimo vasi vas bodo smerokazi usmerili, da boste z lahkoto prišli do naše kmetije.

TURIZEM V OKOLICI
- Plečnikova cerkev, Bogojna
- Rotunda, Selo
- Kolesarske poti, Prekmurje
- Lončarstvo, Filovci
- Bukovniško jezero, Bukovnica


Galerija

Vse ponudbe ponudnika

Pomurska

Konvencionalna pridelava

Pomurska

Konvencionalna pridelava

Ponudbe za javne zavode

Pomurska

Konvencionalna pridelava